Žanna Friske vairs neslēpjas no cilvēkiem (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ilgu laiku populārā krievu dziedātāja Žanna Friske izvairījās no publiskas parādīšanās sabiedrībā, jo slimības dēļ viņas izskats dramatiski mainījies, taču vairs ne.

Žanna Friske ir nolēmusi vairs neslēpties. Viņa ir sākusi parādīties sabiedrībā, vēsta krievu bulvārprese.

Pazīstamās dziedātājas vīrs Dmitrijs Šepelevs atklājis, ka Žanna sāk apmeklēt restorānus un dodas garās pastaigās. Viņa vairs neslēpjas no cilvēkiem. Šepelevs kādā nesenā intervijā pastāstīja, ka abi ar Žannu apmeklējuši teātra izrādi.

Dmitrijs atzinās, ka jūtas gatavs arī vēl vienam bērniņam.

Ziņas, ka Žannai Friskei ir smadzeņu vēzis, klajā nāca apmēram pirms gada, tomēr dziedātāja un viņas ģimene to zināja jau daudz agrāk.

Šī gada laikā Žanna ar eksperimentāliem līdzekļiem ārstējās kādā Losandželosas slimnīcā, kur viņu atbalstīt bija ieradusies arī ģimene un draugi. Pēcāk pazīstamā krievu dziedātāja dzīvoja un ārstējās Jūrmalā.

Vasaras vidū, 25.jūlijā Vissvētās Dievmātes pasludināšanas pareizticīgo baznīcā Friske nokristīja savu dēlu Platonu. Savukārt šobrīd Friske ir atgriezusies savā dzimtenē - Krievijā.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu