"Positivus" sestdienas kulminācija - "The Prodigy"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc vētraini aizvadītās pirmās "Positivus" festivāla dienas, sestdiena solās kļūt vēl vētraināka. Uz skatuves pašā vakarā kāps 90. gadu elektropanki "The Prodigy".

Vēl sestdienas programmā Mura Masa, The Barr Brothers, projekts "Imka. Shipsea. Nepāriet.", savukārt uz otrās skatuves - MESA, Youngr, Jeremy Loops u.c.

Pirmā Positivus diena noslēdzās ar enerģiskajiem Years & Years, Tūvi Lū, Noëp un Ivana Dorna koncertiem. Aplūko foto! 

Uz Dabas Skatuves sestdien kāps ARTiŠOK improvizācijas teātris, būs iespēja iegrimt vinilplašu pasaulē ar izdevniecību "Jersika Records", muzikālo sniegumu varēs dzirdēt no Rihards Lībiets Orchestra, Arturs Skutelis, Mionia, Martas asinis, Evija Vēbere, Spāre, Duo Jaques un Pachamama Beats. LG Electronics kino teltī "2 Annas" festivāla īsfilmas, Kannu klasika "Elpojiet dziļi", "Paradīze 89" u.c.

Visas trīs dienas frekvencē 94,1 FM no festivālā izveidotās radio studijas ik dienu no 10:00 līdz 22:00 raida SWH pop-up radio, ko var noķert arī 2-3 km rādiusā ap festivāla teritoriju.

Foto: Publicitātes foto.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu