Seksīgā cietumnieka Džeremija Mīka dzīve tikai uzņem apgriezienus! (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vai atceries seksīgo cietumnieku Džeremiju Mīku, kura cietumā uzņemtā un internetā publicētā fotogrāfija izpelnījās milzīgu sieviešu piekrišanu? Neskatoties uz to, ka Mīks joprojām atrodas aiz cietuma restēm, viņš parakstījis līgumu ar talantu aģentūru, vēsta «Daily Mail».

Seksīgais cietumnieks Džeremijs Mīks parakstījis līgumu ar kādu talantu aģentūru. Televīzijas kanāls «ABS» aizvadītajā nedēļā ziņoja, ka Mīks ir apmierināts ar šī brīža situāciju.

«Man būs iespēja uzturēt savu ģimeni un mainīt dzīvi. Nekad nebiju domājis, ka tikšu pamanīts sava izskata dēļ, tāpēc es jūtos ļoti pateicīgs,» teicis Džeremijs.

30 gadus vecais Džeremijs Mīks 2014.gada 18. jūnijā Kalifornijā tika arestēts par ieroču uzglabāšanu un vairākiem noziegumiem. Cietumā uzņemtā fotogrāfija tika publicēta internetā un tagad ir kļuvusi par sensāciju.

Lai arī tiesnesis piespriedis viņam 27 mēnešu ieslodzījumu cietumā, Mīks cer, ka tiks brīvībā jau šī gada novembrī.

Džeremijs ir precējies un viņam ir trīs gadus vecs dēls.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu