No Madonnas piedāvājuma «apsēsties un iedzert» tomēr nevar atteikties (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī Francijas galēji labējās Nacionālās frontes līdere Marina Lepēna sākotnēji atteicās no amerikāņu dziedātājas Madonnas piedāvājuma «apsēsties un iedzert», beigu beigās viņa tomēr nolēmusi to pieņemt.

Pirmdien Madonna intervijā televīzijas raidījumam «Grand Journal» aicināja Nacionālās frontes līderi satikties un iedzert kādu alkoholisku dzērienu. «Es gribētu apsēsties un iedzert ar Marinu Lepēnu,» viņa teica. «Es gribētu viņu saprast. Dzirdēt no viņas mutes, kādi ir viņas uzskati cilvēktiesību jautājumos ne tikai Francijā, bet visā pasaulē.»

Lepēna otrdien radiostacijai RTL teica, ka netikšoties ar Madonnu, taču jau tajā pašā dienā pārdomāja. «Es ar prieku pieņemu Madonnas uzaicinājumu,» viņa sacīja aģentūrai AFP. «Es augstu vērtēju cilvēkus, kuri mēģina uzsākt sarunu ar labiem nodomiem.»

Lepēnas un Madonnas konflikts aizsākās, kad dziedātāja 2012.gada koncertturnejā demonstrēja Lepēnas attēlu ar kāškrustu uz pieres, kā arī kolāžu ar Ādolfu Hitleru un Lepēnu. Kad franču politiskā partija piedraudēja ar tiesu darbiem, Madonna atteicās no attēlu izmantošanas.

56 gadus vecā Madonna šomēnes viesojas Francijā. Viņa nokļuva ziņu virsrakstos, salīdzinot mūsdienu Franciju un Eiropu ar nacistisko Vāciju, jo antisemītisms esot sasniedzis «visaugstāko līmeni».

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu