Džordžo Armani: Ar Madonnu ir ļoti grūti sastrādāties (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Itāļu modes dizaineris Džordžo Armani vaino Madonnu pie dziedātājas neveiksmīgā kritiena BRIT mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, jo «ar viņu ir ļoti grūti sastrādāties».

Kā jau ziņots, Madonna uzstāšanās laikā piedzīvoja mulsinošu kritienu, kad dejotājs parāva garo zīmola «Armani» apmetni, pirms viņa bija paspējusi to attaisīt.

«Apmetnim bija āķis, taču viņa gribēja, lai tas būtu sasienams. [Uzstāšanās laikā] viņa nespēja atsiet mezglu ar rokām,» aģentūrai AP pēc skates Milānas modes nedēļā norādīja Armani. «Tas arī viss. Kā jau mēs visi zinām, ar Madonnu ir ļoti grūti sastrādāties.»

Madonnas kritiens kļuva par interneta sensāciju vien dažas minūtes pēc tam, kad tiešraidē tika demonstrēts telekanālā ITV1.

56 gadus vecā Madonna atklāja, ka esot viegli savainojusi kaklu. «Es uzkāpu pa kāpnēm un parāvu zīda diedziņu, taču nevarēju to atsiet,» atceras dziedātāja. «Man bija divas izvēles - tikt nožņaugtai vai nokrist, un es izvēlējos nokrist.»

Madonna pirmdien izziņoja pasaules koncertturneju par godu savam jaunākajam albumam «Rebel Heart». Tā būs Madonnas pirmā koncertturneja pēc ienesīgās un daudz apspriestās «MDNA» tūres 2012.gadā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu