Džordžs Klūnijs: Mana sieva ir gudrāka par mani (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nedēļas sākumā pazīstamais amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs apmeklāja labdarības pasākumu Ņujorkā. Kad Klūnijs atradās uz skatuves, viņš nedaudz sajauca savu sakāmo un atklāja, ka ģimenes «gudrā galva» ir viņa sievai - Amalai.

Organizācijas «SeriousFun Children’s Network » labdarības pasākuma laikā arī Džordžs Klūnijs devās uz skatuves teikt runu. Tās laikā viņš nedaudz sajauca sakāmo un teica: «Šī organizācija ir palīdzējusi ne tikai 50, bet 500 valstīm». Pēc pateiktā Klūnijs sapratis, ka sajaucis valstu skaitu un atzinis, ka viņa sieva tomēr ir gudrāka, vēsta «Daily Mail».

«Mana sieva ir tā gudrā,» teica Džordžs par savu sievu Amalu Alamuddinu, apgalvojot, ka viņa ir tā, kas viņu attiecībās ir «ar smadzenēm».

Pati Amala uz pasākumu ieradusies nebija, kā apgalvoja Klūnijs, viņa strādā un cenšas no cietuma izpestīt kādu cietumnieku Ēģiptē. 53 gadus vecais Klūnijs nebeidza par viņu runāt arī visu vakaru: «Esmu ļoti laimīgs, tas ir aizraujoši. Es ļoti mīlu savu sievu un esmu ļoti lepns par viņu. Es nevarētu būt vēl lepnāks par lietām, ko viņa dara. »

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs un britu advokāte Amala Alamudina 29.septembrī oficiāli reģistrēja laulību dzimtsarakstu nodaļā Venēcijas domē.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu