Jaunas ziņas par režisora Končalovska meitas veselības stāvokli (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Presē ik pa laikam parādās ziņas par pazīstamā krievu kino režisora Andreja Končalovska meitas Marijas veselības stāvokli. Tagad tiek ziņots, ka 15 gadus vecajai meitenei nesen veikta operācija.

Krievu bulvārpresē šoreiz parādījušās ziņas, ka Marijai Končalovskai veikta operācija, tās iemesls atklāts nav. Lai arī pirms kāda tika vēstīts, ka režisora meita ir pamodusies no gadu ilgās komas, avoti vēsta, ka tas tomēr nav noticis. Šobrīd viņa joprojām atrodas komas stāvoklī, taču pamazām meitenes ķermenis sāk liecināt par dzīvības pazīmēm.

Marijai vairs nav nepieciešamas medicīnas ierīces, jo viņa ir sākusi elpot pastāvīgi, kā arī iekšējie orgāni atsākuši normālu darbību. Neskatoties uz to, ka meitenes veselības stāvoklis pamazām sāk stabilizēties, ārsti paziņojuši, ka viņas smadzeņu darbība ir neatgriezeniski bojāta.

Jau zināms, ka pagājušā gada 12.oktobrī pazīstamā krievu režisora Andreja Končalovska ģimene cieta satiksmes negadījumā Francijā. Notikušajā vissmagāk cieta tieši režisora un viņa sievas, aktrises un kulinārijas šovu vadītājas Jūlijas Visockas meita Marija.

Labākie Francijas ārsti cīnījās par Marijas (15) dzīvību. Pēc notikušā ārsti meitenes stāvokli raksturoja kā smagu.

Ārsti uzskatīja, ka Marijai no komas vajadzētu pamosties jau aizvadītā gada vasarā, tomēr tas tā nav noticis.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu