«Ryanair» no Rīgas uzsāk lidojumus jaunā maršrutā (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Īrijas zemo cenu aviokompānija «Ryanair» ceturtdien pavēstīja, ka uzsāk lidojumus no Rīgas uz Berlīni. 

Kā portāls «Apollo» uzzināja aviokompānijā, lidojumi tiks uzsākti 2015.gada 25.oktobrī un notiks reizi dienā.

Kā ziņots, Ryanair desmit gadu līguma termiņš ar Rīgas lidostu beidzas marta beigās. Lidostā skaidro, ka aviokompānija «Ryanair» ir iesniegusi starptautiskajai lidostai «Rīga» vasaras lidojumu sarakstu, tādējādi ir pamats uzskatīt, ka kompānija darbu Rīgā plāno turpināt, tomēr vēl nav noslēgts līgums ar virszemes pakalpojumu sniedzēju. Patlaban aviosabiedrībai līgums par virszemes pakalpojumu sniegšanu noslēgts ar lidostu. Tas būs spēkā līdz šī mēneša beigām, un joprojām notiek komunikācija par jauna līguma slēgšanu, vēstīja LETA.

Līdz šim «Ryanair» lidostā ir noturējis otro vietu pēc apkalpoto pasažieru skaita.

2014./2015.gada ziemas sezonā «Ryanair» piedāvā 13 maršrutus no Rīgas uz šādiem galamērķiem: Brēmeni, Briseli (Šarleruā lidostu), Ķelni, Dublinu, Diseldorfu (Vēzes lidostu), Īstmidlendu, Frankfurti (Hānas lidostu), Glāzgovu, Līdsu (Bredfordu), Londonu (Stanstedas lidostu), Mančestru, Milānu (Bergamo lidostu) un Oslo (Riges lidostu).

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu