Džareds Leto pārvērties līdz nepazīšanai (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūzikas grupas «30 Seconds to Mars» līderis un aktieris Džareds Leto filmēsies jaunā filmā «Suicide Squad», kuras stāsts balstīsies uz sešiem komiksu ļaundariem. Džareds šajā filmā attēlos Džokeru - slaveno ļaundari no filmas «Batman», ziņo «Variety». 

Lai pilnībā sagatavotos filmai, viņš jau ir veicis pirmās pārvērtības - apgriezis savus garos matus, nodzinis bārdu, kā arī uzacis, turklāt matus izbalinājis gaiši blondus. Savu jauno frizūru aktieris parādījis, ierodoties Parīzes modes nedēļā. Nav šaubu, ka šāda veida Džokera tēlu vēl neviens nebūs redzējis.

Filma «Suicide Squad» uz ekrāniem iznāks 2016.gadā, to veido režisors Deivids Ajers. Filmas aktieru sastāvs arī ir ļoti daudzveidīgs, jo tajā piedalīsies arī Vils Smits, Toms Hārdijs, Margota Robija un Kara Delavinja, kuri visi atveidos kādu komiksu ļaundari.

Zīmīgi, ka arī pazīstamā amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašiana uz Parīzes modes nedēļu ieradusies krasi citādākā tēlā - arī viņas matu krāsa šobrīd ir blonda,

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu