Publisko video: Helikopteru katastrofa TV šova uzņemšanas laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta vidē publiskoti vairāki videomateriāli, kuros redzams, kā gaisā sadūrās divi helikopteri, bet pēc tam tie avarēja, laupot dzīvību 10 cilvēkiem, tai skaitā Francijas sporta zvaigznēm, kas piedalījās realitātes TV šova uzņemšanā.

Pirmdien Argentīnas ziemeļrietumos notika divu helikopteru sadursme, kurā gāja bojā 10 cilvēki.

Helikopteri sadūrās gaisā izdzīvošanas seriāla «Dropped» («Nomests») filmēšanas laikā Larjohas provinces kalnos, eksplodēja un aizdegās, un katastrofā izdzīvojušo nav.

Katastrofā gāja bojā abi piloti, kas bija Argentīnas pilsoņi, un astoņi pasažieri - Francijas pilsoņi. Starp bojāgājušajiem pasažieriem bija burāšanas sporta čempione Floransa Arto, olimpiskā zelta medaļniece peldēšanā Kamila Mifā, olimpiskais bokseris Aleksī Vastīns un citas Francijas sporta zvaigznes.

Katastrofa, kuras cēlonis vēl nav zināms, notika labos laikapstākļos.

Seriāla filmēšana Francijas telekanālam TF1 sākās februāra beigās Ušvajā Argentīnas galējos dienvidos, bet vēlāk tika pārcelta uz Larjohas provinci, kas ar gleznainām kalnu ainavām ir populāra tūristu vidū.

Katastrofa notika pie Viljakastelji pilsētas apmēram 1170 kilometrus uz ziemeļiem no Buenosairesas. Vienu no tajā iesaistītajiem helikopteriem filmēšanai bija piešķīrusi Larjohas provinces valdība, bet otru - Santjago del Estero provinces policija.

57 gadus vecā Arto bija starp labākajām burātājām pasaulē un viena no pirmajām sievietēm tālās burāšanas sportā, kurā pirms tam stingri dominēja vīrieši.

25 gadus vecā Mifā 2012.gada Londonas Olimpiskajās spēlēs ieguva trīs medaļas peldēšanā, tai skaitā zelta medaļu 400 metru distancē brīvajā stilā.

28 gadus vecais Vastīns 2008.gada Pekinas Olimpiskajās spēlēs ieguva bronzas medaļu boksā vieglā pussmagā svara kategorijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu