Sokolovs nāk klajā ar nopietnu paziņojumu saistībā ar «Dejo ar zvaigzni» (164)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes

Savā sociālās vietnes «Facebook» lapā Latvijā pazīstamais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs publicējis savas pārdomas par televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni» piedzīvoto, kā arī paskaidro situāciju par savu deju partneri - Martu Kalēju.

8.marta televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» raidījumā īstu ažiotāžu izraisīja Sokolova atvainošanās deju partnerei par visu iepriekšējā nedēļā piedzīvoto. Aleksandrs pavēstīja, ka viņam pret Martu izveidojušās jūtas. Lai arī šis deju pāris kļuva par vienu no apspriestākajiem, viņiem dalība šovā bija jāpārtrauc.

Notikušo savā «Facebook» lapā skaidro pats Aleksandrs Sokolovs.

«Skumji, ka lielāku nosodījumu es saņemu par to, ka publiski atzinos par savām jūtām pret Martu. Jūtas, tas ir kaut kas ļoti privāts, kas jāslēpj? Viņa ir neparasta meitene un man izveidojās simpātijas pret viņu. Kas ir slikts tajā, ka sieviete man šķiet simpātiska? Es neesmu teicis, ka viņā iemīlējos vai, ka manas jūtas ir ļoti spēcīgas. Tā bija silta simpātija, kuru negribēju slēpt un no kuras man nav kauns,» paskaidro Aleksandrs.

Lai arī viņam pret Martu izveidojušās siltas jūtas, Sokolovs atzina, ka abi nebija kā viena komanda. Viņiem nebija daudz kopīga, turklāt mēģinājumu pārtraukumos abi «sēdējuši» katrs savā telefonā. Iespējams, ka tieši Martas vēsās attieksmes dēļ, Aleksandram parādījušās simpātijas pret viņu.

«Es vienmēr esmu gatavs nest atbildību par saviem vārdiem vai darbībām. Iespējams, manas publiskās atklāsmes aizvainoja Martu, tāpēc, es, izmantojot unikālu iespēju, tiešajā ēterā, visas Latvijas priekšā, atvainojos Martai. Man nebija viegli to izdarīt,» viņš paskaidro.

Sokolovs arī skaidro, ka nekad nav teicis vai rakstījis, ka Marta viņu interesē kā sieviete: «Neesmu teicis, ka gribu viņu, neesmu piedāvājis viņai fotografēties kailai, kā arī nekad neesmu teicis, ka esmu viņā iemīlējies.»

«Dalība šova pamatīgi ietekmēja mani. Tagad es daudz brīvāk attiecos pret savu ķermeni un savam emocijām. Es varētu spēlēt teātrī kā aktieris. Pirms šova nevarētu. Vēl ir viens būtisks secinājums: Lai nebūtu nekādu spekulāciju, es nekur nerakstīšu un nerunāšu - ne publiski, ne pat privāti - par savām attiecībām. Kāda ir mana draudzene, vai ir, vai nav, tā turpmāk būs slepena informācija, kura nevienam nebūs pieejama,» tā Aleksandrs Sokolovs.

Komentāri (164)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu