«Sekss un lielpilsēta» aktrise: Kristens Grejs nav pietiekami seksīgs (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Filmas «Greja piecdesmit nokrāsas» triumfs visā pasaulē turpinās, tomēr daudzi joprojām spriež par galveno personāžu pareizo izvēli. Viens no tiem ir seksīgā uzņēmēja Kristiana Greja atveidotājs Džeimijs Dornans, par viņu ne īpaši glaimojoši izteikusies viena no populārā sieviešu seriāla «Sex and the City» (Sekss un lielpilsēta) aktrisēm Kima Ketrola.

Lai arī daudzi cilvēki ir sajūsmā par «Greja piecdesmit nokrāsu» aktieru galveno lomu atveidotājiem, Kima Ketrola uzskata, ka Kristena Greja atveidotājs nav pietiekami seksīgs.

«Varbūt pie vainas ir mans vecums, tomēr viņš neizskatās pēc īsta vīrieša,» 58 gadus vecā aktrise atzinusi kādā intervijā. «Viņš izskatās pēc maza puikas. Man patīk vīrieši, kuri izskatās pēc kārtīgiem vīriešiem.»

Turklāt Kima nav noskatījusies šo filmu un pat nevēlas to darīt. Viņai pieticis mazliet ielūkoties filmas kadros, ieraudzīt Džeimiju un trīs sekunžu laikā saprast, ka viņš šai lomai nav pietiekami pievilcīgs.

Šobrīd «Fifty Shades of Grey» globālie kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros sasnieguši 528 miljonus ASV dolāru (486 miljonus eiro). Filma aizliegta tādās valstīs kā Indonēzija, Kambodža un Malaizija. Piemēram, Vjetnamā tā pirms iznākšanas tika aktīvi reklamēta, taču izrādās, ka no Vjetnamas kinoteātros izrādītās kinolentes izgrieztas visas seksa ainas, atstājot vien dažas epizodes ar skūpstīšanos.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu