Plašu rezonansi izraisa «Gāzi grīdā» vadītāja skandāls (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijā plašu rezonansi sabiedrībā izraisījusi ziņa, ka raidsabiedrība BBC no darba atstādinājusi pasaulslavenā televīzijas raidījuma «Top Gear» (Gāzi grīdā) vadītāju Džeremiju Klārksonu. Britu mediji trešdien skaidrojuši, ko tad šoreiz Klārksons sastrādājis.

Tiek ziņots, ka internetā notiek parakstu vākšana, pieprasot Klārksona atjaunošanu darbā, turklāt parakstu skaits strauji pieaug, trešdienas pēcpusdienā sasniedzot 250 000.

Atsevišķi britu tabloīdi vēsta, ka Klārksons iekaustījis 36 gadus veco BBC producentu, kurš it kā nebija parūpējies par ēdienu filmēšanas grupai pēc smagas darba dienas Ņūkāslā.

Vienlaikus gan pats Klārksons noraidījis, ka ir pielietojis vardarbību pret kādu, viņš nevienu sitis neesot. Klārksons paziņojis, ka gaidīs, kamēr skandāls norimsies.

BBC plašākus komentārus joprojām nesniedz, norādot, ka tiks skaidrībā, kas un kāpēc noticis.

Tāpat tiek ziņots, ka pagaidām ir neskaidra trīs pēdējo šīs sezonas raidījuma sēriju demonstrēšana. Zināms, ka tuvākajās trīs svētdienās raidījumu pārraide ir atcelta.

Kā ziņots, pasaulslavenā televīzijas raidījuma ««Gāzi grīdā» vadītājs uz laiku atstādināts no ieņemamā amata.

Šādu lēmumu raidsabiedrība pieņēmusi pēc tam, kad Klārksons «izkāvies ar vienu no producentiem».

Kā zināms, pasaulē slavenā raidījuma «Gāzi grīdā» vadītājs Klārksons vairākkārt ir iekūlies nepatikšanās savu izteikumu vai rīcības dēļ.

Pagājušā gada Klārksons vienā no saviem BBC pārraidītajiem maija raidījumiem bija citējis kādu pazīstamu pantiņu, izmantojot rasistiskus vārdus. Auto raidījuma vadītājs pēc tam atvainojās par saviem izteikumiem, bet vienlaikus saņēma brīdinājumu no BBC vadības.

Toreiz britu raidorganizācijas televīzijas programmu daļas direktors Denijs Koens norādīja, ka Klārksons pārkāpis pārraides noteikumus «Gāzi grīdā» speciālizlaidumā Mjanmā (Birmā), jo izmantojis rasistisku vārdu, kurš bija nepieņemams, jo «neiekļāvās kontekstā».

Koens toreiz veica šova novērtējumu, lai nodrošinātu, ka šādi skandāli vairs neatkārtojas.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu