Madonna nāk klajā ar personisku un ļoti privātu stāstu (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popdīva Madonna intervijā ar televīzijas raidījuma vadītāju Hovardu Sternu atklājusies par ļoti personīgām un intīmām lietām. Dziedātāja pastāstīja par lielu pārdzīvojumu, kurš noticis bērnībā.

Kad Madonna pārcēlās uz dzīvi Ņujorkā viņai bija tikai 19 gadi, kā atzīst pati dziedātāja, toreiz viņa bijusi ļoti naiva.

2013.gadā Madonna pirmo reizi publiski paziņoja, ka jaunībā bijusi izvarota. Nesenā intervijā ar TV raidījumu vadītāju Hovardu Sternu dziedātāja par notikušo drosmīgi pastāstīja sīkāk.

Pirms notikušā Madonna ar izvarotāju labprātīgi uzsākusi sarunu uz ielas. Viņai vajadzēja piezvanīt no telefona būdiņas, bet dziedātājai nebija naudas. Diemžēl viņa uzticējusies un lūgusi pēc palīdzības vīrietim, kurš atradies netālu no viņas.

«Man bija vajadzīga nauda, lai piezvanītu un viņš man to iedeva. Pēc tam viņš atklāja, ka dzīvo tepat pāri ielai un piedāvāja piezvanīt no viņa mājām,» intervijā stāstīja popdīva.

Madonna sekojusi vīrietim uz viņa mājām, lai piezvanītu, tomēr vēlāk tur tika izvarota. Turklāt pēc notikušā Madonna nav vērsusies policijā.

«Man teica, ka, ja vēlos iesniegt sūdzību, būtu nepieciešama terapeitiska izmeklēšana un man jautātu vairākus personīgus jautājumus,» viņa paskaidroja, piebilstot, ka tam nebūtu nekādas jēgas.

Kad Madonna 2013.gadā nāca klajā ar šo stāstu, viņa arī atzina, ka Ņujorka nebija tāda, kādu viņa to bija iedomājusies. Tā viņu nesagaidīja ar atplestām rokām.

Pirmajā gadā, kuru viņa pavadīja Ņujorkā, zagļi trīs reizes apzaga viņas dzīvokli, nozogot visas kaut cik vērtīgās mantas. Tālāk viņa atzīst, ka ir cietusi arī no izvarotāja. Vīrietis viņai ir uzbrucis ar nazi, uzvilcis viņu uz kādas mājas jumta un izvarojis.

Vēl Madonna atklāj, ka ir bijusi spiesta kaila fotografēties, lai nopelnītu sev iztiku.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu