«Emmy» ceremoniju vadīs komiķis Endijs Sambergs (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šī gada «Emmy» televīzijas balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs amerikāņu komiķis Endijs Sambergs, kurš pazīstams ar lomu godalgotajā komēdijseriālā «Brooklyn Nine-Nine».

«Emmy» ceremonija tiek dēvēta par televīzijas industrijas «Oskaru».

«Emmy» balvu nominācijas tiks izziņotas 16.jūlijā, bet balvu pasniegšana svinīgā ceremonijā norisināsies 20.septembrī.

«Kad sākām spriest par iespējamo vadītāju, uzreiz iedomājāmies par Endiju,» sacīja kompānijas «Fox Television Group» vadītāji Gerijs Ņūmens un Deina Voldena. «Viņš ir bezbailīgs, pārgalvīgi jautrs, kā arī godalgots komiķis, dziedātājs, scenārists un aktieris ar pieredzi televīzijas tiešraidēs. Mēs nešaubāmies, ka viņš smīdinās skatītājus un ļaus tiem brīnišķīgi pavadītu vakaru.»

36 gadus vecais Sambergs ir «Emmy» un «Zelta globusa» balvu ieguvējs un agrāk bija televīzijas humora šova «Saturday Night Live» dalībnieks.

Pagājušogad «Emmy» balvu ceremoniju vadīja amerikāņu aktieris un komiķis Sets Maierss, kurš arī kļuva slavens, pateicoties šovam «Saturday Night Live».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu