Agneses Zeltiņas attiecībās parādījušies sarežģījumi (78)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vēl pavisam nesen Agnese Zeltiņa ar Rūdolfu Brēmani sagaidīja gadumiju Dubaijā, tomēr šobrīd aktrise daudz biežāk uzturas Latvijā nekā bagātajā arābu valstī, kur strādā un dzīvo viņas mīļotais.

Agneses Zeltiņas mīļotais Rūdolfs jau apmēram pusgadu Emirātos vada Latvijas vēstniecību kā pagaidu pilnvarots vēstnesis. Kā vēsta izdevums «Kas Jauns», saviem draugiem Brēmenis atklājis, ka lielais attālus kļuvis par īstu pārbaudījumu attiecībām ar Agnesi.

Arī Zeltiņas sociālie tīkli vairs neliecina, ka abus vairs kas vienotu.

Pāris iepazinās 2013.gadā, kad kādā saviesīgā pasākumā ārlietu ministrijas darbinieks Rūdolfs ieguva pazīstamās latviešu aktrises uzmanību un simpātijas. Kopš tā laika abi bijuši nešķirami, kopā apmeklējot vairākus publiskus pasākumus, kā arī Brēmanis aktīvi sekoja līdzi Agneses darbam uz Dailes teātra skatuves, kad pēc vairākiem gadiem viņa atgriezās Dž.Dž.Džilindžera iestudētā izrādē.

Kā vēsta «Kas Jauns», jau aizvadītā gada vasarā skaistais pāris bija neziņā par savu attiecību nākotni. Rūdolfam jau tad bija plānota pārcelšanās ar Apvienotajiem Arābu Emirātiem, kur viņam uzticēta Latvijas vēstniecības vadīšana.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu