Švarcenegera dēls pieķerts kompromitējošā un pikantā situācijā (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pazīstamā amerikāņu aktiera Arnolda Švarcenegera dēls Patriks jau labu laiku satiekas ar populāro dziedātāju Mailiju Sairusu. Kādā ballītē slavenā aktiera dēls pieķerts kompromitējošā situācijā ar meiteni, kura nav Sairusa.

Internetā publicētas fotogrāfijas, kurās Patriks Švarcenegers redzams apskāvies ar kādu bruneti. Ārvalstu bulvārpresē jau parādījušās vairākas ziņas, ka Patriks krāpj savu draudzeni Mailiju, tomēr viņš pats to noliedz.

Pazīstamā aktiera dēls savā sociālās vietnes «Twiiter» profilā pavēstījis, ka fotogrāfijās redzamā brunete ir viņa labākā drauga draudzene, ka viņš nekad nespētu savam labākajam draugam to nodarīt, turklāt arī vīriešiem taču var būt sieviešu kārtas draudzenes.

Kompromitējošā fotogrāfija uzņemta kādā ballītē Meksikā, kurā Patriks izklaidējās kopā ar draugiem.

Lūk, foto:

Ziņas par to, ka Patriks satiekas ar populāro amerikāņu dziedātāju klajā nāca aizvadītā gada nogalē. Ilgu laiku pāris slēpa savas attiecības, jo nevēlējās neko sasteigt.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu