Kur Andris Bulis svinēs savu dzimšanas dienu? (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no populārākajiem jaunās paaudzes Latvijas aktieriem – Andris Bulis svētdien, 22. martā svinēs savu 33. dzimšanas dienu, pavadot to uz skatuves – izrādē «Face Book. Post Scriptum», portālam «Apollo» vēsta producents Juris millers.

Jāpiezīmē, ka šī būs jau 40. reize, kad Andris Bulis savus skatītājus iepazīstinās ar režisores Gaļinas Poliščukas veidoto izrādi «Face Book. Post scriptum», kurai bija visai interesants ceļš līdz skatītājiem.

«Kad 2013. gada oktobrī ar šo izrādi atklājām mākslas telpu «64 Krēsli», es pat iedomāties nevarēju, ka vienas kaimiņienes dēļ visas izrādes pēkšņi būs jāpārsauc par «privātām viesībām». Skatītāji smaidīja, nāca, skatījās, bet kopš pagājušā rudens izrāde ir pārcelta uz koncertzāli «Rīga», kur tā ieguvusi pavisam jaunu vērienu», teic Andris Bulis.

«Arī svētdienas izrāde būs īpaša – ne tikai tādēļ, ka tā tiks spēlēta 40. reizi, bet arī tādēļ, ka šajā dienā ikviens tās apmeklētājs varēs kļūt par savdabīgu privāto viesību dalībnieku – saskandinot šampanieša glāzi ar mani», smejoties piebilst Andris Bulis, kurš uz dažām dienām atgriezies Rīgā, izmantojot nelielu atvaļinājumu starp filmēšanās sesijām Indonēzijā un Armēnijā.

Bulis atklāj, ka svētdienas izrādei viņš ir sarūpējis kādu pārsteigumu, bet kāds tas būs, to uzzinās skatītāji, kas svētdien atnāks uz izrādi «Face Book. Post Scriptum» koncertzālē «Rīga». Biļetes nopērkamas visas «Biļešu paradīzes» kasēs.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu