Rīgas modes nedēļas atklāšana: QooQoo jaunā kolekcija (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Lācis

RFW atklāšanas pasākums notika 17. martā dizaina telpā D.FAB. Tā programma tika sagatavota sadarbībā ar dekoratīvās kosmētikas zīmolu Maybelline New York un modes zīmolu QooQoo, kas prezentēja savu jaunāko kolekciju. 

Lai radītu printus vairākiem eksperimentāliem tērpiem, dizainere Aļona Bauska bija guvusi iedvesmu no Maybelline New York zīmola produktiem . Par vakara muzikālo noformējumu rūpējās DJ Bogdan Taran. Viesus sagaidīja arī īpašais šovs - dziedātājas MNTHA uzstāšanās.

No 17. līdz 21. martam Latvijas galvaspilsētā norisināsies Rīgas modes nedēļas 22. sezona. «Riga Fashion Week» laikā modes centrā «Podium «Latvijas un uzaicinātie ārvalstu dizaineri prezentēs savas 2015./2016. gada rudens/ziemas pret-a-porter apģērbu kolekcijas, - Anna LED, Narciss, Natālija Jansone, Amoralle, Katya Katya Shehurina, Līga Banga, NÓLÓ, Alexandra Westfal, IN by Inga Nipane, it'sME, One Wolf un Paviljons, Pohjanheimo (Igaunija), Agne Kuzmickaite (Lietuva), Quattromani (Itālija) un Polina Samarina (Krievija).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu