Eltons Džons pēc boikota pieteikšanas nofotografēts ar «Dolce&Gabbana» somu (36)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu mūziķis Eltons Džons nofotografēts ar itāļu modes nama «Dolce&Gabbana» somu tikai vienu dienu pēc tam, kad pieteica zīmola boikotu.

Kā jau ziņots, Džonu sadusmoja dizaineru Domeniko Dolčes un Stefano Gabanas izteikumi par mākslīgo apaugļošanu. «Kad bērns piedzimst, tam ir māte un tēvs,» intervijā žurnālam «Panorama» sacīja dizainers Dolče. «Vai vismaz tā tam vajadzētu būt. Tāpēc mani nepārliecina ķīmija, sintētiskie bērni, īrējamās dzemdes, no kataloga izvēlētā sperma.»

67 gadus vecais Džons un viņa partneris Deivids Fērnišs audzina divus dēlus, kurus laidusi pasaulē surogātmāte. Dziedātājs nopēla Dolčes «arhaisko domāšanu», pieteica zīmola boikotu un aicināja to ievērot arī citus.

Taču tikai dienu pēc paziņojuma hita «Rocket Man» izpildītājs tika nofotografēts pie ierakstu studijas Losandželosā, nesot «Dolce&Gabbana» somu.

Džona pārstāvis sākumā iebilda, ka fotogrāfija esot digitāli izmainīta, taču vēlāk atzina attēla patiesumu.

«Eltons Džons nesa «Dolce&Gabbana» somu, kurā atradās viņa pusdienas. Mēs domājām, ka attēli tikuši izmainīti ar programmas «Photoshop» palīdzību, taču tā nav taisnība,» atzina dziedātāja pārstāvis.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu