Rīgā ieradusies Lietuvas skandalozākā slavenība - transpersona Agnese (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/agnesslandau

Par godu tradicionālajai Rīgas modes nedēļai (Riga Fashion Week) Latvijā ieradusies viena no Lietuvas skandalozākajām slavenībām - Agnese Landau. 

Iespējams, lielākajai daļai šī jaunā dāma liksies kā vienkārši simpātiska sieviete, tomēr apmēram pirms gada Agnese sevi dēvēja par Raulu Mamaldi, jo viņa piedzima kā vīrietis.

Pirms vairāk nekā gada Rauls saprata, ka vēlas būt sieviete un veica vairākas procedūras, kuru rezultātā šobrīd izskatās pēc sievietes. Pateicoties dzimuma maiņai, Lietuvas aprindās Agnese ir kļuvusi par vienu no skandalozākajām un apspriestākajām slavenībām. Brīvajā laikā Lietuvā viņa strādā par frizieri un stilisti.

Lai arī Lietuvā Landau ir viena no populārākajām slavenībām, arī Rīgā viņai ir draugi šovbiznesa aprindās. Šogad Agnese Rīgā viesojas jau otro reizi, pirms mēneša viņa bija ieradusies uz tradicionālo festivālu «Erots», kuru apmeklēja kopā ar draugiem no Latvijas.

Uz Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākumu Agnese bija ieradusies melnā kleitā ar dziļu dekoltē un augstu šķēlumu. 

 

Hi Riga! ? #riga #city #rigafashionweek

A photo posted by Agness Landau ✅ (@agnesslandau) on

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu