Piedzēries Klūnijs attapies vienā gultā ar Sindiju Kraufordi (92)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Pēc traki pavadītas nakts pazīstamais amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs nejauši attapies vienā gultā ar supermodeli Sindiju Kraufordi, nevis sievu Amalu. Ar šādām ziņām intervijā Lielbritānijas žurnālam «Deluxe» klajā nācis Kraufordes vīrs Rendijs.

Kraufordes vīrs intervijā pastāstīja, ka Džordžs pārāk daudz iedzēris un vēlāk aizmidzis viņa un Sindijas mājā. Vēlāk Klūnijas attapies vienā gultā ar Kraufordi. Interesantā kārtā arī Sindija bijusi īpaši pārsteigta, jo viņai blakus gulējis nevis vīrs, bet gan Klūnijs, vēsta «mirror.co.uk».

Situācija izklausās amizanta un nepareiza, tomēr Rendijs paskaidroja, ka pēc traki pavadītas nakts, kurā īpaši daudz lietota tika tekila, Džordžs nolēma pārlaist nakti draugu mājās. Holivudas aktierim aizmidzis viesu guļamistabā, taču Krauforde dīvainā kārtā viņu sajaukusi ar vīru un apgūlusies blakus.

«Viņa iegulās gultā, kur gulēja Džordžs un sāka viņam glaudīt muguru. Kad viņš pagriezās, Sindija saprata, ka tas nav viņas vīrs un sāka histēriski smieties,» intervijā stāstīja Rendijs.

Šobrīd trijotne par nejaušu atgadījumu tikai pasmejas

Komentāri (92)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu