Žizele Bundhena apstiprina «aiziešanu pensijā» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Brazīliešu supermodeles Žizeles Bundhenas pārstāvis trešdien apstiprinājis baumas par modeles karjeras izbeigšanu 34 gadu vecumā.

«Žizele koncentrēsies uz īpašiem projektiem, kā arī veltīs vairāk laika savai lielākajai prioritātei - ģimenei,» teikts paziņojumā.

Bundhdena sociālajā tīklā «Facebook» pateicās faniem par atbalstu. «Paldies par jūsu mīlestību,» viņa raksta. «Skūpstu un lai jums skaista diena!»

Pagājušonedēļ uzvirmoja baumas, ka Bundhena izbeigšot spožo modeles karjeru pēc Sanpaulu modes nedēļas, kas norisināsies no 13. līdz 17.aprīlim. Pēc tam viņa fotografēšoties augstās modes fotosesijās žurnāliem, kā arī zīmolu reklāmas kampaņās.

Bunhena sāka strādāt par modeli 14 gadu vecumā. Viņa sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā «Chanel», «Valentino», «Victoria's Secret», «Versace» un «Louis Vuitton».

2011.gadā modele izlaida savu apakšveļas līniju «Gisele Bundchen Intimates».

Biznesa žurnāls «Forbes» aplēsis, ka pagājušogad Bundhena nopelnījusi 47 miljonus ASV dolāru (44 miljonus eiro). Viņa pēdējos astoņus gadus pēc kārtas tikusi atzīta par visvairāk pelnošo modeli pasaulē.

Bundhena ir precējusies ar futbola komandas Jaunanglijas «Patriots» spēlētāju Tomu Breidiju. Viņiem ir divi mazi bērni.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu