Narkotikas «One Direction» puišiem radījušas iespaidīgas problēmas (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu popmūzikas grupai «One Direction» ceturtdien pēc Filipīnu pretnarkotiku organizācijas priekšlikuma nācies samaksāt galvojumu, lai valsts atļautu rīkot divus nedēļas nogalē paredzētos koncertus.

«One Direction» dalībniekiem Zeinam Malikam un Luisam Tomlinsonam katram noteikts galvojums 200 000 peso (4247 eiro) apmērā, kas netiks atdots, ja dziedātāji tiks pieķerti lietojam narkotikas, skaidroja Imigrācijas biroja pārstāve Elaina Tana.

Galvojuma prasīšanu ierosināja pretnarkotiku organizācija, kas pieprasīja «stingru pārbaudi», pirms abiem jauniešiem tika piešķirtas darba atļaujas.

Pagājušajā gadā internetā tika nopludināts video, kurā 22 gadus vecais Maliks un 23 gadus vecais Tomlinsons smēķē marihuānu. Video šokēja «One Direction» fanus, no kuriem daudzi ir bērni un pusaudži.

Grupa bija plānojusi nedēļas nogalē sniegt divus koncertus Filipīnu plašākajā lielveikalā, kurā var pulcēties desmitiem tūkstoši cilvēku. Iepriekš tur rīkoti kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera un amerikāņu mūzikas zvaigznes Džastina Timberleika koncerti.

Biļetes uz pirmo koncertu 21.martā jau izpārdotas. Domājams, ka tiks izpirktas arī visas biļetes uz 22.martā paredzēto koncertu, prognozē rīkotāju kompānija «Ovation Productions».

Grupa «One Direction» Filipīnās ir ļoti populāra.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu