«One Direction» dalībnieks stresa dēļ izstājas no koncertturnejas (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Popgrupas «One Direction» dalībnieks Zeins Maliks stresa dēļ izstājies no grupas koncertturnejas Āzijā.

«Zeins izstājās stresa dēļ. Viņš atgriezīsies Lielbritānijā, lai atpūstos,» teikts grupas paziņojumā. «Pārējie grupas dalībnieki vēl viņam vislabāko. Viņi sniegs koncertus Manilā un Džakartā.»

Trešdien atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurās 22 gadus vecais dziedātājs redzams, aplicis roku ap vidukli kādai sievietei. Tas saniknoja fanus, jo Maliks ir saderinājies ar popgrupas «Little Mix» dziedātāju Periju Edvardsu.

«Es esmu 22 gadus vecs,» vēlāk tvītoja Maliks. «Es mīlu meiteni vārdā Perija Edvardsa. Šajā pasaulē ir daudz greizsirdīgu cilvēku, un man žēl, ka fotogrāfijās viss izskatījās tā.»

Kā jau ziņots, «One Direction» ceturtdien pēc Filipīnu pretnarkotiku organizācijas priekšlikuma nācies samaksāt galvojumu, lai valsts atļautu rīkot divus nedēļas nogalē paredzētos koncertus. Malikam un grupas biedram Luisam Tomlinsonam katram tika noteikts galvojums 200 000 peso (4247 eiro) apmērā, kas netiks atdots, ja dziedātāji tiks pieķerti narkotiku lietošanā.

Pagājušajā gadā internetā tika nopludināts video, kurā 22 gadus vecais Maliks un 23 gadus vecais Tomlinsons smēķē marihuānu. Video šokēja «One Direction» fanus, no kuriem daudzi ir bērni un pusaudži.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu