Notiks Valda Zatlera grāmatas «Kas es esmu» prezentācija (109)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien plkst.13 Latvijas Nacionālās bibliotēkas 11.stāva zālē «Kore» notiks eksprezidenta Valda Zatlera grāmatas «Kas es esmu» prezentācija, aģentūru LETA informēja apgādā «Jumava».

Zatlers, kurš bija valsts galva no 2007. līdz 2011.gadam, savā grāmatā «Kas es esmu» stāsta par savu darbu Valsts prezidenta amatā, vēloties parādīt dažas mazāk zināmas prezidenta darba aizkulises, atklāt varas cinisko un reizē arī cilvēcisko dabu.

«Rakstu zīmēs varu attēlot tikai paša piedzīvoto. Visobjektīvākais viedoklis ir subjektīvais viedoklis, jo samelot sev nav iespējams. Visi notikumi grāmatā attēloti no mana skatu punkta, un tā ir mana patiesība par notikušo. Ar šo grāmatu es vēlos pateikties visiem cilvēkiem, ar kuriem krustojušies mani dzīves ceļi. Īpaši vēlos uzrunāt jaunatni. Tikai tauta, kas zina savu vēsturi, spēj veidot savu nākotni. Mēs varam bezgalīgi citēt daudz gudru domu, bet nekad nevajag pārstāt domāt pašiem. Ceru, ka mans stāsts rosinās cilvēkus domāt. Domāt par sevi, par mūsu tautu un Latviju,» grāmatas ievadā teicis Zatlers.

«Katrs cilvēks nodzīvo mūžu. Taču ne katrs cilvēks kļūst par Valsts prezidentu. Kā paveikt savu darbu, lai daudz cilvēku tev sacītu paldies? Kā kļūt par prezidentu? Kādus darbus paveikt, kļūstot par prezidentu?» grāmatu raksturojuši apgāda pārstāvji.

Tikšanās ar Zatleru notiks arī pirmdien, 23.martā, plkst.12 Dzirnavu ielā 73. Pirmajiem 30 apmeklētājiem grāmatu «Kas es esmu» ar autogrāfu būs iespēja iegūt bez maksas, norādījuši apgāda pārstāvji.

Komentāri (109)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu