Modes nedēļa: <i>Anna Led, In By Inga Nipane, Agne Kuzmickaite, Katya Katya Shehurina</i> (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Fotogalerijā piedāvājam ieskatu no Rīgas modes nedēļas (Riga Fashion Week) ceturtās dienas modes skatēm: Anna Led, In By Inga Nipane, Agne Kuzmickaite un Katya Katya Shehurina.

Anna Led (Latvija)

Perfekts griezums, izstrādātas detaļas un smalks inteliģentais stils ir viena no Latvijas vispieprasītāko dizaina apģērbu zīmolu Anna Led filozofija. Kolekcijas «Skyfall» aicinājums ir būt darbībā. Minimālisma un sportiskā šika, mīkstu faktūru un stingru siluetu, monohromu kostīmu un kontrastējošu kažokādas aksesuāru kombinēšana padara šo kolekciju par pievilcīgu progresīvām un pārliecinātām nākotnes sievietēm. Kolekcijā dominē vilna ar spandeksu, kā arī tvīds, alpaka, presēta mohēra un divpusējais vilnas džersija audums.

In by Inga Nipane (Latvija)

Zīmola dizainere Inga Nipāne ir beigusi Latvijas Mākslas akadēmiju, iegūstot maģistra grādu modes dizainā. Par iedvesmas avotu 2015. gada rudens/ziemas kolekcijai kalpo gotiskās katedrāles un to griestu velves. Kolekcijai ir raksturīgas grafiskas līnijas, kontrastaini krāsu un audumu savienojumi. Izmantotie materiāli: no rupjas vilnas līdz plānam zīdam, stepēti audumi un mākslīgā āda. Katrai mantai kolekcijā ir savs raksturs un kāda īpaša detaļa.

Agne Kuzmickaite (Lietuva)

Agne Kuzmickaite ir viena no izcilākajām Lietuvas jaunās paaudzes modes māksliniecēm. Viņas kolekcijas ir īpašas ar konceptuālo dizainu un apģērba funkcionālitāti. Mākslinieciski uztverot ikdienas dzīves priekšmetus, dizainere meklē jēgu pretstatu divdabībā, atspoguļojot savus filozofiskos meklējumus apģērba dizainā.

Katya Katya Shehurina (Latvija)

Par iedvesmu jaunās kolekcijas radīšanai kalpoja iespaidi no ceļojuma uz Venēciju, tās romantiskums, pilsētas kanāli un baroko arhitektūra. Dizainere Katja Šehurina ir radījusi bagātu, greznu un romantisku kleitu kolekciju no franču mežģinēm un audumiem zelta, smaragda, vīna un melnā krāsā, kuras papildinātas ar roku darinātiem izšuvumiem. Noņemamās izšūtās apkaklītes rotā kakla līniju, veidojot greznu un vienlaikus maigu, itāļu Renesanses iedvesmoto tēlu. Šosezon KatyaKatya Shehurina prezentēs gan vakarkleitu, gan kāzu kleitu kolekcijas.

Drīzumā fotogalerijā arī no Rīgas modes nedēļas piektās dienas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu