Nila Ušakova bijusī atklāj, kas ir viņas mīļotais (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc šķiršanās no Rīgas mēra Nila Ušakova, baudot pilsētas naktsdzīves iespējas, piedaloties Rīgas modes nedēļā un pat izmēģinot spēkus televīzijas raidījuma vadītājas amatā, Jeļenas Ušakovas vārds sāka izskanēt arvien vairāk. Šobrīd gan viņas publiskās aktivitātes samazinājušās, tomēr izrādās, ka tam ir iemesls. Jeļenai ir jauns mīļotais.

Šobrīd liktenis Jeļenu savedis kopā ar kādu beļģu fotogrāfu Dimitriju. Abu attiecības veidojušās pamazām un par pāri abi kļuvuši aizvadītā gada rudenī.

Jeļena intervijā žurnālam «Kas Jauns» atklāja, ka ar Dimitriju iepazinās lielveikalā. Viņai pašai šķiet neticami, ka šādas iepazīšanās var būt veiksmīgas, tomēr tas ir noticis. Dimitirjs pienācis viņai klāt un teicis, ka labprāt iepazītos.

Šobrīd jaunais pāris vēl dzīvo katrs savā valstī, tomēr Ušakova, cik vien iespējams, cenšas mīļoto apciemot Beļģijā. Turklāt Jeļenai netraucē, ka ar mīļoto viņai ir 15 gadu starpība, jo viņas bijušais vīrs Nils bijis 13 gadus vecāks.

Dimitrijs nekad nav bijis precējies, kā arī bērnu viņam nav. Savukārt Jeļena pērn pavasarī izšķīrās no Rīgas mēra Nila.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu