Eds Šīrans dibina ierakstu kompāniju (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

Britu mūziķis Eds Šīrans nodibinājies ierakstu kompāniju «Gingerbread Records», kurā uzņems jaunos mūziķus.

«Es esmu izveidojis savu pirmo ierakstu kompāniju,» intervijā radiostacijai «Nova FM» teica Šīrans, kurš atrodas koncertturnejā Austrālijā. «Pirmais līgums noslēgts ar britu dziedātāju Džeimiju Losonu. Es gribēju par to vispirms paziņot Austrālijā, jo domāju, ka Džeimijs šeit daudziem patiktu.»

«Gingerbread Records» ietilpst ierakstu kompānijā «Warner Bros». Lai arī kompānija tikai nesen dibināta, Šīrans uzskata, ka drīzumā tai pievienosies daudzi citi jaunie mākslinieki. «Es uz to koncentrēšos nākamā gada turnejā. Cerams, ka mūziķi būs gatavi man pievienoties,» viņš teica.

Losons pievienojies Šīranam jaunākajā turnejā. Viņš spēlē, pirms uz skatuves kāpj pats Šīrans.

Dziedātājs atklāja, ka doma par savas ierakstu kompānijas dibināšanu radusies, kad viņš atklāja britu folkmūzikas dziedātāju «Passenger», kurš vairākus gadus bija Šīrana «iesildītājs» pirms koncertiem. «Es viņu aizvedu uz ierakstu kompāniju un nospēlēju viņa dziesmu, bet viņi to nesaprata. Pēc tam es biju pārāk aizņemts ar savām lietām un ļāvu visam ritēt savu gaitu. Bet pēc tam viņš izlaida hitu, kas iekļuva topu pirmajā vietā. Sāku domāt, ka varbūt zinu, ko runāju,» joko Šīrans.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu