Rīgas lidostā sākta pārbaude saistībā ar iespējamām zādzībām «Ryanair» reisā (21)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Starptautiskajā lidostā «Rīga» sākta pārbaude, lai noskaidrotu lietas apstākļus saistībā ar iespējamām zādzībām no pasažieru somām Īrijas zemo cenu aviokompānijas «Ryanair» 24.februāra reisā Rīga-Dublina, aģentūrai BNS pastāstīja lidostas sabiedrisko attiecību vecākais speciālists Pēteris Tārs.

Viņš norādīja, ka lidosta ir saņēmusi informāciju par notikušo incidentu avioreisā Rīga-Dublina, kuru nodrošināja «Ryanair». «Konkrētajā gadījumā ir uzsākta lietas pārbaude, lai noskaidrotu visus šī gadījuma apstākļus,» teica Tārs.

Lidostas pārstāvis izteica nožēlu par gadījumiem, kas lidostas pasažieriem rada diskomfortu un neērtības, vienlaikus atzīmējot, ka pasažieris, kurš par iespējamām zādzībām bija informējis TV3 raidījumu «Nekā personīga», ar oficiālu sūdzību lidostā nav vērsies.

Tāpat Tārs minēja, ka atbilstoši noslēgtajam līgumam starp lidostu un «Ryanair» par bagāžu atbildīga ir aviokompānija.

TV3 raidījums «Nekā personīga» iepriekš ziņoja, ka lidostas darbinieki «Ryanair» 24.februāra reisā pasažieru somās, iespējams, meklējuši naudas makus.

Pie raidījuma bija vērsies Īrijā dzīvojošais latvietis Edgars Kviotkovskis, kurš izteica aizdomas, ka lidostas «Rīga» darbinieki, kuri atbildīgi par «Ryanair» pasažieru somu iekraušanu lidmašīnā, tajās meklējuši naudas makus. Kviotkovskis, kuram jau iepriekš «Ryanair» reisa laikā no somas bija pazuduši 700 eiro, 24.februārī savā bagāžā ievietoja slēpto kameru, kuras balss ieraksti atklāja, ka lidostas darbinieki pārmeklē pasažieru somas.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu