Nofilmēts, kā šobrīd izskatās dziedātāja Žanna Friske (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Uzzinot par briesmīgo slimību, ar kuru ilgu laiku cīnās krievu dziedātāja Žanna Friske, paparaci arvien vairāk vēlas redzēt, kā izskatās populārā dziedātāja. Šobrīd klajā nākuši jauni videoklipi, kuros Friske redzama apmeklējot slimnīcu.

Pirms pāris dienām dziedātāja Žanna Friske devās uz pārbaudēm Maskavas klīnikā. Kā vēsta krievu bulvārprese, ārsti ir novērtējuši Friskes smadzeņu darbību un nonākuši pie secinājuma, ka pēc rehabilitācijas kritiskas izmaiņas dziedātājas veselībā nav.

Tomēr ārsti neizslēdz iespēju, ka, pēc rehabilitācijas un staru terapijas beigām, Friskei var rasties komplikācijas. Neskatoties uz to, ka smadzeņu audzējs var tikt pilnībā iznīcināts ar apstarošanas metodi, radiācija var izraisīt neatgriezeniskas sekas smadzeņu darbībā.

Vairāki krievu ziņu kanāli internetā publicējuši videoklipus, kuros redzams, kā šobrīd izskatās Žanna.

Ziņas, ka Žannai Friskei ir smadzeņu vēzis, klajā nāca apmēram pirms gada, tomēr dziedātāja un viņas ģimene to zināja jau daudz agrāk.

Šī gada laikā Žanna ar eksperimentāliem līdzekļiem ārstējās kādā Losandželosas slimnīcā, kur viņu atbalstīt bija ieradusies arī ģimene un draugi. Pēcāk pazīstamā krievu dziedātāja dzīvoja un ārstējās Jūrmalā.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu