Zagorska atbrīvojas no garajiem matiem un ieraksta Matvejeva dziesmu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Laikā, kad mostas daba un atplaukst ļaudis, dziedātāja Elizabete Zagorska ieraksta skaņdarbu «Putnu dziesmas», kas aicina cilvēkus mācīties no putniem iekšējo brīvību un prieku dzīvot, portālam «Apollo» vēsta Elizabetes Zagorskas menedžments.

Skaņdarba mūzikas autors ir mūžībā aizgājušais talantīgais komponists Niks Matvejevs, kurš šo dziesmu tika radījis īpaši Lieldienu svētku gaidīšanas laikam - abu mūziķu kopprojektam Lieldienu koncertiem – Debesis ir vaļā, kuri notika pirms gada.

Tuvojoties gaidāmajiem Kristus dzimšanas svētkiem un par atmiņu no Nika nolemts dziesmu ierakstīt. Dziesmas vārdu autors ir dzejnieks, daudzu pazīstamu dziesmu tekstu autors, Saldus luterāņu draudzes pārstāvis Marats Samauskis.

«Mēs pierodam pie daudzām ārišķībām, bez kurām it kā nevaram dzīvot. Pavasaris un īpaši Lieldienu gaidīšanas un gavēņa ir laiks, lai apstātos no ikdienas steigas un pārskatītu savu dzīvi, atteiktos no visa nevajadzīgā un liekā, atbrīvojot ķermeni un garu. Ieturētība un iekšējā brīvība ir jaušama arī «Putnu dziesmās», kuras māca, ka mums patiesībā vajag tik maz, lai būtu laimīgi un sajustu brīvību. Katra sieviete neapzināti vēlas sevi atplaukt pavasarī! Esmu atbrīvojusies no savām garajām bizēm, no kurām nebija viegli šķirties un ļāvusies prasmīgās grima mākslinieces Una Bernatovičas rokām, kura veidoja stilu pavasarīgai dziesmas imidža bildei ar taureņiem,» atklāj dziedātāja Elizabete Zagorska.

Ierakstīto dziesmu var noklausīties šeit:

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu