Kellija Osborna plāno izoperēt olnīcas un olvadus (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ klajā nāca pārsteidzošas ziņas par amerikāņu aktrisi Andželīnu Džoliju. Lai samazinātu iespēju saslimt ar vēzi, viņai izgrieztas olnīcas un olvadi. Pēc šāda Andželīnas paziņojuma arī televīzijas personība un mūziķa Ozija Osborna meita Kellija atklāja, ka viņai arī ir vēža gēni.

Pazīstamā mūziķa Ozija Osborna meita Kellija piedalījās amerikāņu televīzijas šovā «The Talk». Sarunas laikā ar šovu vadītāju Kellija atklāja, ka arī viņas ģimenē ir gēni, kā arī to, ka drīzumā arī viņai nāksies veikt operāciju.

«Uzreiz pēc tam, kad mana mamma uzzināja, ka viņai ir vēzis un veica dubultu mastektomiju, viņa aizveda pārbaudīties visu ģimeni,» atklāja Osborna.

«Es zinu, ka kādu dienu man arī tā būs jādara, jo vēlos bērnus un vēlos redzēt, kā viņi izaug. Es gribu viņus atbalstīt visos iespējamos veidos. Es tiešām apbrīnoju Andželīnu, jo viņa liek mums visiem pievērst uzmanību šādām lietām. Daudzi cilvēki tagad dosies pārbaudīties.»

Kellijas Osbornas mammai Šāronai 2002.gadā tika diagnosticēts resnās zarnas vēzis. Slimību viņa uzveica un veica divas nopietnas operācijas.

Šīs nedēļas sākumā aktrise Andželīna Džolija publiski paziņoja, ka viņai veikta nopietna operācija. Džolijai izgrieztas olnīcas un olvadi, operācijas rezultātā viņai iestājusies agrīna menopauze, kas nozīmē, ka viņai vairs nav iespējas palikt stāvoklī.

Pirms diviem gadiem Džolija paziņoja, ka ir veikusi dubultu mastektomiju (piena dziedzera audu izņemšanu). Toreiz ārsti viņai noteikuši, ka pastāv 87% iespēja attīstīties krūts vēzim, bet 50% - olnīcu vēzim.

Andželīnas Džolijas māte ar vēzi cīnījās gandrīz desmit gadus un nomira 56 gadu vecumā.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu