Fani sēro par «One Direction» dalībnieka aiziešanu no grupas (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātājs Zeins Maliks trešdien paziņojis par aiziešanu no popgrupas «One Direction», jo vēloties dzīvot normālu dzīvi.

22 gadus vecais dziedātājs pameta populāro grupu neilgi pēc izstāšanās no koncertturnejas Āzijā, aizbildinoties ar stresu, kad atklātībā nonāca viņa fotogrāfijas kopā ar kādu sievieti Taizemē, kaut arī Maliks ir saderinājies ar grupas «Little Mix» dziedātāju Periju Edvardsu.

«Atvainojos faniem, ja esmu licis kādam vilties, bet man jārīkojas tā, kā dziļi sirdī šķiet vislabāk. Es aizeju, jo vēlos būt parasts 22 gadus vecs puisis, kurš var atpūsties un izbaudīt laiku ārpus starmešu gaismas,» teikts Malika paziņojumā sociālajā tīklā «Facebook».

Maliks ir grupā kopš tās pirmsākumiem. «One Direction» ieguva popularitāti ar uzstāšanos dziedāšanas šovā «The X Factor» 2010.gadā.

Grupas lielāko hitu vidū ir «Best Song Ever», «Kiss You», «What Makes You Beautiful» un «Story of My Life».

Atlikušie dalībnieki Nails Horans, Līems Peins, Harijs Stailzs un Luiss Tomlinsons turpinās koncertturneju četratā. Šogad iznāks grupas piektais albums.

«Mums ir skumji redzēt Zeinu aizejam, taču mēs cienām viņa lēmumu un vēlam visu labāko. Pēdējie pieci gadi ir bijuši vairāk nekā fantastiski. Mēs kopā esam piedzīvojuši daudz, tāpēc noteikti vienmēr paliksim draugi,» teikts atlikušo «One Direction» dalībnieku paziņojumā.

«Es vēlos pateikties Zeinam par visu, ko viņš ir darījis «One Direction» labā,» sacīja producents Saimons Kauels, kurš izveidoja grupu. «Kopš 2010.gada, kad pirmoreiz satiku Zeinu, es viņam esmu ļoti pieķēries, kā arī ārkārtīgi lepojos ar viņu.»

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu