«Germanwings» otrais pilots ārstus informējis par avāriju 2014.gadā (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aviokompānijas «Germanwings» otrais pilots Andreass Lubics informējis ārstus, ka strādā par pilotu, dažus viņš informējis arī par to, ka viņa darba devējs ir aviokompānija «Germanwings», vēsta «Reuters», atsaucoties uz Vācu mediju «Bild».

Tomēr Lubics slēpis faktu, ka neizmanto slimības atvaļinājumu un joprojām vada lidmašīnas.

«Bild» norāda, ka izmeklētāju rīcībā esošie dokumenti liecina, ka Lubics ārstiem arī stāstījis par autokatastrofu, kurā cietis 2014.gada beigās. Lubics, visticamāk, avārijā esot savainojies, atveroties gaisa spilvenam. Pēc autoavārijas Lubics esot sūdzējies par traumu un redzes problēmām.

Tāpat kļuvis zināms, ka Lubics lietojis medikamentus, lai ārstētu depresiju, nemieru un panikas lēkmes. Viņam bija parakstīti antidepresanti un trankvilizators «Lorazepams».

Jau vēstīts, ka Francijas prokuratūra paziņoja, ka «Germanwings» lidmašīnas katastrofu tīši izraisījis lidmašīnas otrais pilots Andreass Lubics. Aviokatastrofā 24.martā gāja bojā 144 pasažieri un seši apkalpes locekļi.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu