Rīgā koncertēs Robijs Viljamss (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pirmdien, 6. aprīlī, «Arēnā Rīga» uzstāsies slavenais britu dziedātājs Robijs Viljamss (Robbie Williams), portālam «Apollo» vēsta koncerta organizatori. Koncerta apmeklētājus sagaida mūziķa lielāko hitu izlase, sākot no «Let Me Entertain You» līdz pat «Angels».

«Arēnas Rīga» durvis apmeklētājiem tiks atvērtas plkst. 18.00. Koncerta iesildītājas būs māsu trio no Zviedrijas - grupa «Baskery», meitenes uz skatuves kāps 19.30. Robija Viljamsa uzstāšanās sāksies aptuveni 20.30.

Kā ziņots, koncerts tika izpārdots jau pirms vairākiem mēnešiem. Šobrīd «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv ir pieejamas dažas pēdējās vietas, neizpirktās biļešu rezervācijas. Cena - 99 EUR. Sekojiet arī Koncertaģentūrai FBI sociālajos tīklos Facebook un Twitter, kur regulāri tiek publicēta aktuālākā informācija par koncerta biļetēm.

«Let Me Entertain You» koncerttūre startēja 25. martā Madridē. Mūziķis jauno turneju paziņoja ar vārdiem: «Elle ir prom, un debesis ir klāt. Es dodos jaunā turnejā!».

Robijs Viljamss tiek dēvēts par vienu no labākajiem izklaidētājiem. Britu laikraksts The Guardian par Robija koncertiem raksta: «Ja kāds uz skatuves spēj sagādāt vēl vairāk jautrības par Robiju, mēs gribētu to redzēt. Bet pagaidām - viņš ir Karalis!».

Robijs Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu