Renārs Zeltiņš aizvadījis pats savu festivālu "Ģimenitivus”

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ renarszeltins

No 20. līdz 22. jūlijam Salacgrīvā norisinājās mūzikas festivāls ”Positivus”, kuru apmeklēja tūkstošiem klausītāju, taču TV personībai un pasākumu vadītājam Renāram Zeltiņam norisinājies pašam savs festivāls - “Ģimenitivus”.

Asprātīgā veidā ar pašizdomātā festivāla norisi Zeltiņš dalījās sociālajā tīklā "Instagram", skaidrojot trīs dienu garā pasākuma norisi. 

Kā rakstīja TV personība, galvenais “Ģimenitivus” apmeklētājs bija viņa meitiņa Emma, savukārt par mūziku parūpējās Latvijā pazīstami mūziķi ar bērnu dziesmām, kuras tika atskaņotas vairākas reizes pēc kārtas. 

"Biļetes nav jāpērk, viss ir par velti: smaids, niķi, prieks un pārsteigumi!" rakstīja Zeltiņš. 

 

Lokālfestivāls “Ģimenitivus” #DAY 2- vakarnakt tika sasniegta autentiska festivāla sajūta,līdz 3 naktī disco gultiņā plates rotēja DJ Emma, par ko divi pilngadīgie apmeklētāji bija “varenā sajūsmā”! Otrā diena neliek vilties,festivāla teritorijā esošais “Rotaļu stūris” durvis vēra jau 7 no rīta! Piedzīvojumi turpinājās kāpu zonā,kur izklaides uz pleda/zem saulessarga sasniedza katarsi! Šī vakara galvenās divas performances: uz “main stage” muzicēs Daumants Kalniņš ar Kasparu Zemīti 10 reizes pēc kārtas izpildot dziesmu “Miedziņš” un izturīgākajam festivāla apmeklētājam dārza sporta teltī Maira Brieža Supersērijas cīņa! Tagad pavisam noteikti var teikt - “Ģimenitivus” party mood on!??

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu