Lubics zem segvārda «Debesu velns» meklējis informāciju par maniakālo depresiju (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aviokompānijas «Germanwings» otrais pilots Andreass Lubics pirms katastrofas internetā zem segvārda «Debesu velns» (Skydevil) meklējis informāciju par maniakālo depresiju, svētdien vēsta laikraksts «Bild am Sonntag», atsaucoties uz informācijas avotu izmeklēšanas grupā.

Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas Lubics laikā no 16.līdz 23.martam internetā meklēja informāciju par pilotu kabīnes drošības sistēmām, bipolārajiem traucējumiem un maniakālo depresiju. Šo informāciju snieguši izmeklētāji, kas pētījuši Lubica planšetdatoru.

Laikraksts tāpat raksta, ka Lubica draugi stāstījuši, ka Lubics līdz pat pēdējam brīdim neradīja tāda cilvēka iespaidu, kam būtu nepieciešama palīdzība. Pēc Lieldienām viņš esot plānojis visiem paziņot par kāzām ar draudzeni.

Draugi stāstījuši, ka pāris plānojis pamest Diseldorfas dzīvokli un pārcelties uz Krefeldu, kur viņa draudzene strādā par skolotāju.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu