«Ryanair» spiests spert bezprecedenta soli (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fabbriciuse, CC BY-NC-ND 2.0

Zemo cenu aviokompānija «Ryanair» drošības labad spiesta veikt bezprecedenta soli - lidojumos starp Spānijas salu Ibicu, kas izslavēta ar savām trakulīgajām ballītēm, un Lielbritānijas pilsētu Glāzgovu, pasažieri nedrīkst lidmašīnas salonā ienest alkoholu. Tas attiecas arī uz «Duty free» zonā iegādāto dziru. 

Ārvalstu mediji vēstī, ka šī maršruta lidojumu reisi jau kļuvuši bēdīgi slaveni ar saviem incidentiem uz klāja, kur galvenokārt vainojama tieši pasažieru kāre pēc grādīgā.

«Pasažieriem nebūs ļauts ienest uz klāja alkoholu un visas rokas bagāžas pirms iekāpšanas lidmašīnā tiks pārbaudītas,» paziņoja aviokompānijā. Aizliegums attiecas arī uz alkoholu, kas iegādāts beznodokļu zonas veikalos.

Pasažieri, kuri mēģinās pārkāpt alkohola lietošanas aizliegumu, var tikt izraidīti no lidmašīnas bez biļetes naudas atmaksas.

Skotijas mediji atgādina, ka pēdējo gadu laikā reisā Ibica-Glāzgova fiksēti neskaitāmi incidenti.

Tiesa gan, godprātīgie cilvēki varēs pārvest mājās kādu dzēriena pudeli, bet tā būs jānodod glabāšanā apkalpei, nemaksājot par to papildu maksu.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu