Ždanoka piesaka Eiropas drošībai veltītu sapulci pie Gaismas pils (143)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas Parlamenta deputāte un Latvijas Krievu savienības līdzpriekšsēdētāja Tatjana Ždanoka iesniegusi pieteikumu Rīgas domē par Eiropas drošībai veltīta pasākuma organizēšanu 22.maijā, aģentūru LETA informēja domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Pasākums pieteikts Uzvaras bulvārī pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas Mūkusalas ielā 3 un tā norises laiks paredzēts no plkst.8 līdz plkst.20.

Sapulce pieteikta, lai aicinātu panākt Eiropas drošību, ievērojot visu valstu intereses. Kā aģentūrai LETA pauda Ždanoka, «absolūti visu Eiropas valstu intereses nav ievērotas pašreizējā Eiropas drošības sistēmā, Latvijas tajā skaitā».

Ždanoka norādījusi, ka pasākumā paredzēts piedalīties 100 cilvēkiem.

Deputātes pieteiktais pasākums paredzēts laikā, kad Latvijā notiks Austrumu partnerības samits. Tas sāksies 21.maijā un turpināsies arī nākamajā dienā. Turklāt šis pasākums notiks Gaismas pilī, pie kuras pieteikta Ždanokas sapulce.

Komentāri (143)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu