Foto: Aminatas debijas albuma prezentācija (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Mūsu pašmāju dziedātāja un LTV autoru un izpildītāju konkursa Supernova 2015 uzvarētāja  Aminata Savadogo vakar prezentēja savu debijas albumu «Inner Voice».

Dziedātāja šajos saspringtajos mēnešos ne tikai ir pārsteigusi klausītājus ar triumfu LTV autoru un izpildītāju konkurā Supernova 2015, bet arī saspringti gatavojas sava debijas albuma prezentācijai.

Albuma nosaukums ir «Inner Voice». Kā argumentē pati māksliniece: «Šis albums ir manu emociju, pārdomu un pārdzīvojumu krājums. Katra dziesma tajā simbolizē manu garastāvoli un jūtas, kas mani pārņemušas konkrētā brīdī. Kā jau jebkuram cilvēkam, emocijas var būt dažādas - gan jautras, pozitīvas, citreiz smieklīgas, gan ir arī skumju brīži, tukšuma sajūta, vilšanās. Tas viss ir atskaņots albumā «Inner Voice» - tās ir manas personiskās pārdomas, ar kurām dalos ar klausītājiem».

«Viennozīmīgu žanru albumam piešķirt ir grūti,» bilst Aminata, «Manuprāt, mūsdienās mūzika sastāv no vairāku žanru kombinācijām. Arī šis albums sevī ietver gan dažas etniskas «ieskaņas», gan elektroniku, gan deju mūziku, gan soul un r'n'b. Mūzika mainījās kopā ar emocijām».

Albuma producents ir Kaspars Ansons, savukārt mūzikas un teksta autore visām dziesmām ir pati Aminata.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu