Aviosabiedrībai «Lufthansa» draud pamatīgas nepatikšanas Lubica dēļ (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācu aviosabiedrībai «Lufthansa» draud apsūdzības par masu slepkavību, jo tās ārsti atļāvusi lidot pilotam Andreasam Lubicam, kurš, visticamāk, tīšām izraisīja «Germanwings» katastrofu, vēsta ārvalstu mediji.

Svētdien tika noskaidrots, ka aviosabiedrības «Germanwings» mātesuzņēmuma «Lufthansa » ārsti ieteikuši Lubicam veikt psiholoģisko ārstēšanos, taču tajā pašā laikā ir atļāvuši viņam lidot.

Dokumentos, kuri ir Vācijas gaisa satiksmes dienesta amatpersonas rīcībā, teikts, ka «Lubicam būtu jāturpina saņemt psiholoģisko palīdzību, neraugoties uz to, ka viņš jau 2009.gadā tika atzīts par lidošanai derīgu», dokumentu citē «Bild am Sontag».

Mediju pārstāvji, uzzinot par šādu dokumentu eksistenci un tajā teikto, mēģināja sazināties ar lidsabiedrību «Lufthansa», taču aviokompānijas pārstāvji atteicās komentēt šo faktu.

Norādīts, ka pateicoties šiem dokumentiem, pret aviosabiedrību «Lufthansa» var izvirzīt apsūdzības par masu slepkavības paveikšanu.

Iepriekš vēstīts, ka 24.martā Francijas Alpos notika «Germanwings» lidmašīnas «Airbus A320» katastrofa, kurā gāja bojā 150 cilvēki. Kā noskaidrots izmeklēšanas gaitā, katastrofu tīšām izraisījis lidaparāta otrais pilots Lubics, to apzināti nogāžot kalnos.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu