70% «Weekend Festival Baltic» biļešu jau ir pārdotas! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Weekend Festival Baltic» notiks no 6. līdz 8.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā, un 70% biļešu uz festivālu jau ir pārdoti. Festivāla VIP kempingi tika izpārdoti jau pirmajās dienās, portālam «Apollo» vēsta notikuma organizatori.

Kā vēsta «Weekend Festival Baltic» organizators Hardi Loog: «Ja pārdošana turpināsies tik pat aktīvi kā iesākumā, tad atlikušās biļetes tiks izpārdotas vēl pirms festivāla . «Weekend Festival Helsinkos iepriekšējos gados ir bijuši izpārdoti visi pasākumi , un izskatās, ka tas pats notiks Pērnavā».

Pārsteidzoši, tomēr lielu interesi izrādīja arī Somijas, Latvijas un Lietuvas iedzīvotāji, tāpēc tagad ir gandrīz neiespējami atrast pieejamus numurs Pērnavas viesnīcās. Tas ir acīmredzami iespaidojis festivāla oficiālo kempingu biļešu tirdzniecību. Loog piebilda: «Mēs gribētu uzsvērt, ka ikvienam festivāla interesentam būtu jāiegādājas biļetes laicīgi.»

Uz saulaino Pērnavas pludmali «Weekend Festival Baltic» atvedīs pasaules top pop un deju māksliniekus. Festivālā uzstāsies: David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Felix Jaehn, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo.

Vairāki mākslinieki tiks paziņoti pavasarī.

Papildus satriecošajai mūzikas programmai, festivālā būs pieejamas dažādas atrakcijas. Festivāla autobusi kursēs uz Pērnavu no Tallinas, Tartu, Rīgas un Liepājas. Festivāla biļetes varat iegādāties www.weekendbaltic.com mājaslapā.

http://www.weekendbaltic.com

http://www.facebook.com/weekendbaltic

http://www.instagram.com/weekendbaltic

http://www.twitter.com/weekendbaltic

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu