Dreiks paskaidro, kāpēc šķobījies pēc skūpsta ar Madonnu (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/champagnepapi/

Lai arī izskatījās, ka reperim Dreikam pēc skūpsta ar popdīvu Madonnu palicis slikti, viņš apstiprinājis, ka patiesībā izbaudījis momentu un vienkārši bijis pārsteigts.

«Nepārprotiet manu pārsteigumu,» viņš pierakstīja pie fotogrāfijas ar Madonnu, kura ievietota sociālajā vietnē «Instagram». «Man bija iespēja skūpstīties ar karalieni Madonnu. Paldies!»

Kāds tuvs avots slavenību tenku portālam «TMZ» atklājis, ka skūpsts nebija plānots. Bija paredzēts, ka Dreiks vienkārši sēdēs, bet Madonna viņam dejos apkārt.

Dreiks paskaidrojis, ka šķobījies tāpēc, ka Madonnai bijusi pārāk lipīga lūpukrāsa.

Pirms pāris dienām tīmeklī izplatījās videoklips un fotogrāfijas no notikušā. Uzstāšanās laikā Madonna, tērpusies melnā t-kreklā un tīkliņzeķubiksēs, devās pie Dreika, kurš kopā ar viņu bija uz skatuves un noskūpstīja viņu.

Skūpsts ilga apmēram trīs sekundes. Neskatoties uz to, ka fani par šādu priekšnesumu bija sajūsmā, izskatījās, ka Dreiks gan ne.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu