Bleika Laivlija: «Man ir izdevies iegūt visu, ko vēlos» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/BlakeLivelyOfficial

Amerikāņu aktrise Bleika Laivlija intervijā žurnālam «Allure» atklāti pastāstījusi par savu «jauno dzīvi» jeb bērniņa audzināšanu un kopdzīvi ar vīru Raienu Reinoldu. Kaut kā viņai ir izdevies iegūt visu, ko vien var vēlēties.

«Es jūtos tā it kā būtu sapratusi, kas man ir pats svarīgākais,» 27 gadus vecā Bleika pastāstīja intervijā. «Turklāt visi mani atbalsta!»

«Kaut kādā veidā man ir izdevies iegūt visu, ko vēlos, tomēr ir bīstami tā teikt,» saka Bleika. Viņa uzskata, ka frāzei «iegūt visu, ko vēlies» var būt vairākas nozīmes - tas var nozīmēt gan laimīgu un veselīgu ģimeni, gan arī darba profesiju, kura tev patiešām patīk. Šķiet, Laivlija ir atradusi zelta vidusceļu, jo pirms pāris mēnešiem piedzima viņas pirmais mazulis un drīzumā uz lielajiem ekrāniem varēs vērot arī Bleikas debiju viņas jaunākajā kino filmā.

Laivlija kļuva populāra pateicoties lomai jauniešu seriālā «Gossip Girl» (Intrigante), kurā atveidoja pusaudžu meiteni Serēnu. Viņas jaunākā loma ir filmā «The Age of Adaline», tas ir stāsts par sievieti, kura pēc izdzīvošanas autokatastrofā ieguvusi spēju nenovecot.

«Cilvēki ir apsēsti ar skaistumu un jauneklību, kā arī vēlēšanos tā izskatīties. Paskatieties uz sievieti, kurai tas viss ir: viņa ir iesprostota, jo ir traģiski mūžīgi būt jaunai,» Bleika stāsta par savu lomu filmā. «Arī bērniņa piedzimšana liek saprast, ka cilvēks aiziet mūžībā kāda iemesla dēļ.»

Pēc tam, kad 2012.gadā tika pārtraukta seriāla «Gossip Girl» uzņemšana, Laivlija ieturēja pauzi līdz atkal sāka filmēties. Viņa pati atzīst, ka vēlējās atjaunoties, taču, kamēr tas notika, viņa laida klajā pati savu dzīvesstila portālu, kurš nu kļuvis par viņas biznesu un sirdslietu.

Lai arī Bleikas un aktiera Raiena Reinolda meita pasaulē nāca 2014.gada nogalē, abi joprojām nav atklājuši mazuļa vārdu, turklāt iemesls tam ir pavisam vienkāršs.

«Tā ir viņas dzīve,» paskaidroja Laivlija. «Viņai ir tiesības uz savu privāto dzīvi tik ilgi, kamēr viņa pati vairs tādu negribēs. Gluži tāpat kā man un manam vīram bija iespēja izvēlēties.»

Ar platu drēbju palīdzību Bleikai izdevās noslēpt grūtniecību apmēram septiņus mēnešus. Kad viņa beidzot paziņoja lielos jaunumus, tas notika mierīgā un elegantā veidā - Bleika pati publicēja fotogrāfiju, kurā redzams viņas vēders.

«Mums tas bija ļoti svarīgi un arī grūti, jo mēs vēlamies arī privāto dzīvi,» viņa paskaidroja.

Šobrīd Laivlija ir laimīga un pārliecināta, ka viņai ir viss, ko var vēlēties. Un tev? Vai tev ir viss, ko vari vēlēties?

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu