Ārsti veiksmīgi izglābuši plastiskās ķirurģijas ārprātu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Radžī Narinesinga (47) ir viena no tām, kura nevar apstāties vizuālo pārmaiņu veikšanā. Paziņas un prese Radžī sauca par «cementa seju» - tā mēdz saukt cilvēkus, kuriem izskata uzlabošanai veiktas skaistuma injekcijas, bet sliktās kvalitātes dēļ tās seju izķēmo.

Pirms laika rakstījām,

Ārsts bez licences, kurš veica skaistumkopšanas procedūras, par tām prasīja mazāku samaksu. Naudas Radžī nebija, bet skaisti izskatīties gribējās, tāpēc piekrita lētām procedūrām pie pagrīdes ārsta. Procedūrām tika izmantota superlīme, minerāleļļa un citas vielas, kas vēlāk seju pārvērta līdz nepazīšanai.

Radžī seja bija bumbuļaina, iekaisusi, sastrutojusi, radot draudus veselībai. Tagad Radžī visiem iesaka uzmanītos, veicot skaistuma uzlabošanas procedūras.

Radžī piedzima kā vīrietis, vēlāk veica neskaitāmas operācijas ķermeņa izmainīšanai. No kādreizējās pievilcīgās sejas pāri nav palicis nekas. Problēmas sākās pagrīdes skaistumkopšanas salona dēļ. Tagad «ārsts», kurš izkropļoja Radžī, ir apcietināts.

Par visu vairāk pasaulē Radžī vēlas skaistas un harmoniskas attiecības, viņa uzskata, ka tādas arī izveidos, jo ir tā vērta.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu