Končalovska sieva stāsta par meitas veselības stāvokli (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pirmo reizi pēc ilgāka laika populārā aktrise Jūlija Visocka sniegusi intervija par to, kā jūtas viņas meita Marija. Aktrise atzina, ka joprojām cer uz labāko.

Par savas meitas veselības stāvokli Jūlija Visocka runā ļoti uzmanīgi un cenšas neizpaust nekādas detaļas, vēsta krievu bulvārprese.

«Ir brīži, kad viņa ir ar mani un ir brīži, kad neko nesaprotu. Šķiet, ka viņas veselība sāk uzlaboties un mēs esam priecīgi un ceram, ka tas atkārtoties, taču tas nenotiek. Viss notiek lēnām un ir grūti saprast, vai gaisma tuneļa galā pastāv,» intervijā teikusi Visocka.

Jūlija arī pastāstīja, ka šajā dzīves posmā viņai nav vietas vecajiem draugiem, kuri bija raduši redzēt viņu laimīgu, smaidot un bez jebkādām problēmām. Aktrise vēlas aizsargāt savu pasauli no citiem.

Jau zināms, ka 2013.gada 12.oktobrī pazīstamā krievu režisora Andreja Končalovska ģimene cieta satiksmes negadījumā Francijā. Notikušajā vissmagāk cieta tieši režisora un viņa sievas, aktrises un kulinārijas šovu vadītājas Jūlijas Visockas meita Marija.

Labākie Francijas ārsti cīnījās par Marijas (15) dzīvību. Pēc notikušā ārsti meitenes stāvokli raksturoja kā smagu.

Ārsti uzskatīja, ka Marijai no komas vajadzētu pamosties jau aizvadītā gada vasarā, tomēr tas tā nav noticis.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu