Atgriežas televīzijas šovs «Saimnieks meklē sievu»! (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 šovs «Saimnieks meklē sievu» aicina visus Latvijas brīvos saimniekus pieteikties dalībai šova 3. sezonā. Šī ir patiesi unikāla iespēja, kā satikt savu otru pusīti – saimnieci.

TV3 šovs «Saimnieks meklē sievu» ir apliecinājis, ka tas ir lielisks piedzīvojums vasaras garumā! Šovā ir iespējams satikt un iepazīties ar līgaviņām, kuras nebaidās no lauku dzīves un darbiem. Pirmajā šova sezonā nopietnas simpātijas radās starp Jēkabpils pusē dzīvojošo dabas bērnu, bitenieku Kasparu. Viņš un Gunita pēc gada kopā būšanas 2013.gada vasarā viens otram sacīja jā vārdu.

Neilgu laiku pēc tam savā lauku sētā gredzenus mija arī Salacgrīvas Sandis un Marita, kuri tika devēti par populārāko pāri šova Saimnieks meklē sievu ietvaros. Nav noslēpums, ka Saimnieks meklē sievu ir palīdzējis sastapt arī savu īsto otrās sezonas dalībniekam Jānim Liņķim, kuru kāda dāma pamanījusi, skatoties raidījumu.

Šajā vasarā tiks veidota šova «Saimnieks meklē sievu» trešā sezona, tāpēc visi sirdī brīvie zemnieki, lauksaimnieki, dārzkopji, aitkopji un citu saimniecību vadītāji, kuriem nav sanācis laiks atrast sievu, sarosās un piesakās šovam. Ja ziniet kādu saimnieku, kurš meklē saimnieci, tad nekautrējieties un piesakiet dalībai šovā «Saimnieks meklē sievu»! Pienācis īstais laiks rīkoties, lai satiktu savu līgaviņu, palīdzēt steigs šova «Saimnieks meklē sievu» vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare.

Pieteikuma anketu var aizpildīt ziņu un izklaides portālā Skaties.lv vai nosūtīt TV3 pa pastu.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu