Končalovskis vaino sevi pie meitas pašreizējā veselības stāvokļa (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ilgu laiku pēc notikušās traģēdijas ar pazīstamā krievu režisora Andreja Končalovska un viņa sievas Jūlijas Visockas meitu, abi centās izvairīties no notikušā komentēšanas. Bet nesen režisors atzina, ka notikušajā vaino sevi.

Režisors Andrejs Končalovskis vaino sevi pie meitas veselības stāvokļa, jo laikā, kad notika autoavārija, viņš vadīja automašīnu.

«Es biju laimīgs: piedzimu inteliģentā un turīgā ģimenē, jau kopš bērnības man bijusi iespēja neuztraukties par dienišķo maizi,» pastāstījis Končalovskis.

Režisors uzskata, ka viņa dzīvē vienmēr viss noticis pareizi un nekas nav bijis jānožēlo. Izņemot vienu reizi - kad viņš sēdējis pie automašīnas stūres negadījuma laikā.

2013.gada 12.oktobrī Andreja Končalovska ģimene cieta satiksmes negadījumā Francijā. Notikušajā vissmagāk cieta tieši režisora un viņa sievas, aktrises un kulinārijas šovu vadītājas Jūlijas Visockas meita Marija.

Ārsti joprojām cīnās par Marijas (15) dzīvību. Pēc notikušā mediķi meitenes veselības stāvokli raksturoja kā smagu.

Ārsti uzskatīja, ka Marijai no komas vajadzētu pamosties jau aizvadītā gada vasarā, tomēr tas tā nav noticis.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu