Diāna Kubasova: Pēc izbalsošanas jutos atvieglota (30)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Šovs «Dejo ar zvaigzni» drīzumā ieripos finiša taisnē, vēl palikuši tikai divi raidījumi – pusfināls un fināls. Tieši pirms pusfināla no spēcīgāko pāru klāsta tika izbalsoti skaistuma konkursu dalībniece Diāna Kubasova un Kārlis Kemlers.

Diāna stāsta, ka deju šovs bija fantastiska un unikāla pieredze, dzīvē nekad nebūtu citas iespējas tā iemācīties dejot. Hobija dejošanas kursos tik sarežģītas kombinācijas iemācās tikai pēc vairākiem gadiem.

«Ieguvu ļoti daudz personīgajā izaugsmē - nepārtrauktās filmēšanas, jauna pieredze, uzstājoties tiešraidē, ieskats aizkulisēs - kā tad šie šovi tiek veidoti un producēti - tas viss bija ļoti aizraujoši. Arī ikdienu pavadīt deju studijā ar tik interesantām personībām bija vienreizēja pieredze,» atklāj Diāna.

Skaistuma karaliene nenoliedz, ka dalība šovā bija arī ļoti grūts un smags darbs, ne tikai fiziski, bet arī garīgi! Tas ir palīdzējis jaunajai sievietei kļūt spēcīgākai, izturīgākai, Diāna pat joko, ka būs jādodas skriet maratonu.

Lielā stresa, spriedzes tiešraižu un stingrās žūrijas vērtējumu laikā Diāna ir kļuvusi arī bezbailīgāka – ja jau izturējusi to, tad maz kura ikdienas situācija spēs viņu uztraukt.

«Man bija liels gods tikt līdz astotajam raidījumam un iekļūt labāko piecniekā! Sākotnēji galvenais, par ko uztraucos, bija lai tikai neizkrītu pirmajā raidījumā, jo skatījos uz šovu reālistiski - neuzskatīju sevi ne par īpaši talantīgu dejotāju, kā arī apzinājos, ka man nav tāds fanu pulks kā dziedātājiem vai aktieriem. Tāpēc uzskatu, ka esmu sasniegusi patiešām daudz un vairs nebaidījos no izbalsošanas. Kad mani izbalsoja, jutos atvieglota, jo sapratu, ka beidzot būs laiks ķerties klāt darbu kalniem, kas iekrājušies, un projektiem, kuri atlikti un kurus ļoti gaidīju,» priecājas Diāna.

Par lielāko nožēlu Diāna nosauc faktu, ka neizdevās iemācīties viņas mīļāko deju rumbu, tā ir viņas sapņu deja. Tomēr pēc šova Diāna ir sapratusi, ka var to iemācīties un tas nebūs nekas pārlieku sarežģīts.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu